Hrvatska agencija primljena u prestižno društvo Leading Real Estate Companies of the World

San Patrik je boutique agencija za nekretnine, čiji se iskusni tim profesionalaca specijalizirao za kvalitetne novogradnje i projekte u razvoju na atraktivnim lokacijama u Zagrebu i okolici, Istri te Dalmaciji uz personaliziranu uslugu, pažnju na detalje i odlično poznavanje tržišta.

Ova agencija koja uspješno posluje na hrvatskom tržištu, odabrana je za članstvo u prestižnoj međunarodnoj nekretninskoj organizaciji – Leading Real Estate Companies of the World® (LeadingRE) sa sjedištem u Londonu.

Leading Real Estate Companies of the World® je globalna zajednica tvrtki iz nekretninske industrije koja se sastoji od 550 agencija odabranih za članstvo temeljem visokih standarda za kvalitetu usluge i postignute rezultate. S 4.900 ureda i 138.000 prodajnih agenata u više od 70 zemalja, izabrane agencije predstavljaju tržišne lidere iz cijelog svijeta s fokusom na premium uslugu.

Prednost za klijente San Patrika je suradnja s odabranim lokalnim profesionalcima uz direktni kontakt s kupcima i vrhunskim agencijama za nekretnine diljem svijeta. Agenti San Patrika imat će mogućnost koristiti međunarodnu mrežu preporuka, nagrađivane programe i događanja za osobni profesionalni razvoj, marketing resurse i najnovija znanja iz industrije.

“Zadovoljni smo što je San Patrik dio naše istaknute mreže vrhunskih brokerskih kuća. Tvrtka ima besprijekornu reputaciju u Republici Hrvatskoj, a mi smo posvećeni tome da joj pomognemo u postizanju još većeg uspjeha,” rekao je Paul Boomsma, predsjednik i glavni izvršni direktor LeadingRE.

Ulazak agencije San Patrik nekretnine u renomirano društvo ponajboljih svjetskih stručnjaka iz nekretninske industrije iskorak je koji otvara velike potencijale rasta i razvoja, i to ne samo za našu agenciju nego za cijelo hrvatsko tržište.

Ivan Varat, izvršni direktor agencije San Patrik.

Hrvatska do sada nije imala predstavnika u ovoj organizaciji koja postoji od 1963. godine tako da je pred agencijom San Patrik puno posla kako bi sustavno predstavili naše tržište na globalnoj razini i pripremili kvalitetne projekte koji zadovoljavaju visoke kriterije međunarodnih investitora, istaknuo je Varat, jedan od naših stalnih stručnih suradnika i partnera na portalu Stanarica.hr