emisije

U ovim emisijama o uređenju interijera istinski uživamo, obogatite svoj popis i inspirirajte se

Inspiriraju nas, zabavljaju i donose ugodu…emisije o uređenju interijera rado puštamo u naše domove, a evo koje su nam to najdraže

Postoji nešto sasvim uzbudljivo u projektima uređenja prostora ili u pronalaženju novih zanimljivih domova, zar ne? Trenutke u kojima se možemo opustiti i uživati donose nam domaće  televizijske emisije, ali i američke, britanske te kanadske produkcije koje uvjerljivo prednjače na svjetskoj sceni. Zanimljiva izdanja svašta su nas mogla naučiti, ponekad inspirirati ili ugodnim vizualima jednostavno nam obogatiti dan.

Zato smo napravili mali popis najdražih emisija o uređenju interijera ili onih koji će to tek postati. Možda te baš inspiriraju na uređenje tog kutka u dnevnom boravku koji ti je već dugo na popisu……

Domaća inspirativna produkcija

Domaća dizajnerica interijera Mirjana Mikulec poznata je svakome tko pokazuje i minimalan interes za uređenje interijera. Kako i ne bi kada je Mirjana na malim ekranima prisutna više od desetljeća i to u emisiji ‘InDizajn’ koja upravo počinje s novom sezonom,  a može se pogledati i  na RTL-ovim platformama.

Sa svojim timom dizajnerica je realizirala preko tisuću projekata preuređenja, a viđali smo i zanimljive prostore drugih dizajnera i arhitekata od New Yorka, Londona, Pariza, Stockholma, Beča, Budimpešte pa sve do Istanbula. U potrazi za inspirativnim interijerima, snimalo se i po cijeloj Hrvatskoj.

Tražim dom – emisija Mirjane Mikulec na RTL-ovim platformama

‘Tražim dom’ još je jedna emisija na RTL-ovim platformama pod vodstvom Mirjane Mikulec u kojoj smo svjedočili uspješnim pronalascima novih nekretnina za buduće vlasnike nekretnina koji znaju što žele.

Mnogi od nas koja traže praktična rješenja, trendove, kreativne teme u arhitekturi, gradnji, dizajnu uređenju i opremanju interijera ne propuštaju  epizode  emisije ‘Dom na kvadrat’ koja se prikazuje na HRT-u,  a čije se reportaže  mogu pogledati i na You Tube kanalu.

Američka stylish senzacionalnost

Sjećate li se uzbudljivog trenutka koje bi donio kraj svake epizode najpoznatijih lovaca nekretnine, Jonathana i Drewa Scotta? Dva brata pronalazila su svojim klijentima nove domove, a nisu se pribojavali i sami zaprljati ruke u potpunom renoviranju pronađenih nekretnina. Woow efekt koji bi donio preuređen i dizajniran prostor obično bi oduševio njihove klijente, a moramo priznati, i nama se katkada potkrao pokoji uzdah… Epizode emisije ‘Lovci na nekretnine’ mogu se pogledati na RTL platformama. 

Lovci na nekretnine, izvor: RTL

Britanska šarmantna udobnost

Prepušteni rukama amatera, interijeri na nekim povijesnim britanskim lokacijama zaista su donosili šarmantna rješenja (s limitiranim budžetom) od kojih smo neka mogli kopirati u vlastitim domovima. Cijeli proces nadgledali su stručnjaci uključujući slavne dizajnere interijera Daniela Hopwooda i Kelly Hoppen. Serijal emisija ‘Dizajn interijera u rukama amatera ’, s dodatnim elementom napetosti dok smo očekivali ponajboljeg dizajnera interijera amatera, mogli smo pratiti na HRT-u, a sada ga možemo pogledati na Netflixu.

A što se to isplati pogledati na Netflixu?

Ako vas zanimaju uredi i studije najboljih svjetskih dizajnera i arhitekata, a i spremni ste dublje ući u njihove kreativne procese onda na svoju streaming listu upišite i dokumentarnu seriju Oskarovca Morgana Nevillea ‘Abstract: The Art of design’ na Netflixu.

Ljubitelji nešto neobičnijih domova uživat će u arhitektonskim konstrukcijama koje se nalaze na još neobičnijim lokacijama diljem svijeta. Sve to gledamo u Netflixovoj pomalo putopisnoj seriji ‘The world’s most extraordinary homes’ kroz koju nas vode arhitekt Piers Taylor i britanski model Caroline Quentin.

Netflixova putopisna serija‘The world’s most extraordinary homes’

Kada razna skladišta, kanalski brodići ili minimalni stanovi u velikim gradskim središtima postanu oaze za stanovanje, to se nipošto ne odvija bez efekta oduševljenja. Za to su zaslužni dizajnerica interijera Genevieve Gorder i trgovac nekretninama Peter Lorimer. Putujući SAD-om pomažu vlasnicima u renovaciji njihovih domova u Netflixovoj seriji ‘Stay here’.